2014.02.21 Viktória- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.02.23 Csókos asszony- Budapesti Operettszínház 15:00 óra
2014.02.28 Vadászbál- Barót, Művelődési Ház 20:30 óra
2014.03.02 Csárdáskirálynő- Budapesti Operettszínház 15:00 óra
2014.03.15 Operettgála- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.16 Marica grófnő-
Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.21 Viktória- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.24 Erdélyi turné- Marosvásárhely, Kultúrpalota 19:00 óra
2014.03.25 Erdélyi turné- Sepsiszentgyörgy, Tamási Áron Színház 17:00 óra
2014.03.25 Erdélyi turné- Sepsiszentgyörgy, Tamási Áron Színház 20:00 óra
2014.03.26 Brassó- Filharmónia Patria Terme 19:00 óra
2014.03.27 Kolozsvár- Egyetemisták Múvelődési Háza (Studház) 19:00 óra
2014.03.28 Szatmárnémeti- Városi Filharmónia 19:00 óra
2014.03.29 Nagyvárad- Nagyváradi Állami Filharmónia 19:00 óra
 

KONCERTSZERVEZÉS, MANAGEMENT: Dancs Market Records
520014 Sepsiszentgyörgy, Templom utca 37., Románia
Tel/ Fax: 0040-267-352-151
Mobil: 0040-744-645-710, 0040-745-799-293
e-mail: dancsmarket@planet.ro
Ha szeretnél te is a Dancs Annamari hivatalos rajongói klub tagjai közé kerülni, akkor nincs más dolgod mint regisztrálni! Ha pedig már megtetted akkor jelentkezz be!
REGISZTRÁLOK

BEJELENTKEZEK
 

 

 

Hírek

EMBER TERVEZ, ISTEN JÓT AKAR

2014.02.03. 19:21, Dannamarifanclub
Interjű Annamarival

 Érkezik, mint a szélvész, kislányosan befont haja röpül utána. Mindenkinek mosolyog, látszik, jól esik neki, hogy felismerik. Ezzel együtt semmi sztáros allűr, noha mégiscsak az egyik legrangosabb magyar zenei intézmény, a Budapesti Operettszínház ünnepelt szopránjáról beszélünk.  

– Már öt napja itthon vagyok öt hónap után, ennyit még soha nem voltam távol a családomtól, igaz, holnap már vissza is kell mennem. Mindig feltöltődöm, ha hazajöhetek, nagyon jó itthon – lelkendezik, de érezhető, annak is örvend, hogy mehet vissza dolgozni. – Már karácsonykor hazajöttem volna, de aztán a direktor úr szólt, hogy „Ancsamari, szükség van magára ”. Akkor menni kellett: müncheni gálasorozat, előtte izraeli Csárdáskirálynő-turné, ilyen ez a szakma.

Budapesten egy, az üzleti szférában dolgozó szentgyörgyi barátnőjével bérel lakást, ahová főleg aludni jár.

– Délelőtt tíztől kettőig próba a rendezővel, koreográfussal, asszisztensekkel, ének- és balettkarral, korrepetitorral, mindez a házi színpadon, amely olyan, mint a nagyszínpad, a díszlet is meg van építve, csak egyszerűbben, de azért érzed, hogy ott van körülötted, méreteiben, arányaiban azonos. A korrepetitor egy zongorista, aki betéve tudja a darabot, ismer minden tempót, belépőt. Kettőtől hatig elvileg szabad vagy, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy mondjuk elmész énektanárhoz, vagy gyakorolsz a balett-teremben. Este hattól tízig ismét próba a házi színpadon, ha éppen nincs előadásod. A bemutató előtt egy héttel kezdődik a jelmezes, nagyszínpadi próba zenekarral.

Annamari jelenleg nyolc darabban játszik: Csárdáskirálynő, Miss Saigon, Marica grófnő, Veled uram, Viktória, Ördögölő Józsiás, Csókos asszony és Mosoly országa.

– Miközben úgy gondolod magadról, hogy már nem vagy kezdő, amikor a Kossuth- és Jászai-díjas, érdemes és kiváló művész Huszti Péter a Csókos asszonyban megjelenik melletted a színpadon, elmegy az erő a lábadból. Ez alighanem látszott is, mert odajött, megfogta a kezem, „jó lesz, Ancsika, csak bátran”, mondta, és ez rengeteget számít – magyarázza.

– Gyötör téged a „primadonna vágy”, hogy feltétlenül Szilvia akarsz lenni, nem Stázi a Csárdáskirálynőben?

– Nem. Elénekelni el tudom, de 158 centiméterrel nem „áll jól” minden szerep. Amúgy a Miss Saigon egy primadonnaszerep, de szubrettnek lenni jó, temperamentumban, lényemben is közelebb áll hozzám.

– Mi újság Dancs kisasszonnyal? Barát, férfiember valahol a környéken?

– Van egy párom, igaz, nem a környéken. Civil, semmi köze a színházhoz, persze, amikor teheti, eljön, és megnéz, de nem szakmabeli. Békés kapcsolatban vagyunk, ugyanis Amerikában él, de már másfél éve „megvan”. Mielőtt megkérdeznéd: igen, magyar, sőt, székely. Nem tudjuk, merre alakul ez a kapcsolat. Azt mondják, hogy a jó házasság titka a külön hálószoba, és közte az óceán! Na, de a viccet félretéve: boldog vagyok! 

– Akkor semmi konkrét terv? Házasság, gyerek?

– Nézd, én már annyi mindent elterveztem, és nem lett belőle semmi, ugyanakkor annyi gyönyörű dolog történt velem, amire gondolni sem mertem, tehát hagyom, hogy alakuljanak a dolgok. A kilencéves unokaöcsém átfogalmazta a mondást: ember tervez, Isten jót akar.

Erdély András, www.hirmondo.ro

 
Legújabb videó


 

 

 
Facebook

 

 

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto