2014.02.21 Viktória- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.02.23 Csókos asszony- Budapesti Operettszínház 15:00 óra
2014.02.28 Vadászbál- Barót, Művelődési Ház 20:30 óra
2014.03.02 Csárdáskirálynő- Budapesti Operettszínház 15:00 óra
2014.03.15 Operettgála- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.16 Marica grófnő-
Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.21 Viktória- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.24 Erdélyi turné- Marosvásárhely, Kultúrpalota 19:00 óra
2014.03.25 Erdélyi turné- Sepsiszentgyörgy, Tamási Áron Színház 17:00 óra
2014.03.25 Erdélyi turné- Sepsiszentgyörgy, Tamási Áron Színház 20:00 óra
2014.03.26 Brassó- Filharmónia Patria Terme 19:00 óra
2014.03.27 Kolozsvár- Egyetemisták Múvelődési Háza (Studház) 19:00 óra
2014.03.28 Szatmárnémeti- Városi Filharmónia 19:00 óra
2014.03.29 Nagyvárad- Nagyváradi Állami Filharmónia 19:00 óra
 

KONCERTSZERVEZÉS, MANAGEMENT: Dancs Market Records
520014 Sepsiszentgyörgy, Templom utca 37., Románia
Tel/ Fax: 0040-267-352-151
Mobil: 0040-744-645-710, 0040-745-799-293
e-mail: dancsmarket@planet.ro
Ha szeretnél te is a Dancs Annamari hivatalos rajongói klub tagjai közé kerülni, akkor nincs más dolgod mint regisztrálni! Ha pedig már megtetted akkor jelentkezz be!
REGISZTRÁLOK

BEJELENTKEZEK
 

 

 

Hírek

EMBER TERVEZ, ISTEN JÓT AKAR

2014.02.03. 19:21, Dannamarifanclub
Interjű Annamarival

 Érkezik, mint a szélvész, kislányosan befont haja röpül utána. Mindenkinek mosolyog, látszik, jól esik neki, hogy felismerik. Ezzel együtt semmi sztáros allűr, noha mégiscsak az egyik legrangosabb magyar zenei intézmény, a Budapesti Operettszínház ünnepelt szopránjáról beszélünk.  

– Már öt napja itthon vagyok öt hónap után, ennyit még soha nem voltam távol a családomtól, igaz, holnap már vissza is kell mennem. Mindig feltöltődöm, ha hazajöhetek, nagyon jó itthon – lelkendezik, de érezhető, annak is örvend, hogy mehet vissza dolgozni. – Már karácsonykor hazajöttem volna, de aztán a direktor úr szólt, hogy „Ancsamari, szükség van magára ”. Akkor menni kellett: müncheni gálasorozat, előtte izraeli Csárdáskirálynő-turné, ilyen ez a szakma.

Budapesten egy, az üzleti szférában dolgozó szentgyörgyi barátnőjével bérel lakást, ahová főleg aludni jár.

– Délelőtt tíztől kettőig próba a rendezővel, koreográfussal, asszisztensekkel, ének- és balettkarral, korrepetitorral, mindez a házi színpadon, amely olyan, mint a nagyszínpad, a díszlet is meg van építve, csak egyszerűbben, de azért érzed, hogy ott van körülötted, méreteiben, arányaiban azonos. A korrepetitor egy zongorista, aki betéve tudja a darabot, ismer minden tempót, belépőt. Kettőtől hatig elvileg szabad vagy, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy mondjuk elmész énektanárhoz, vagy gyakorolsz a balett-teremben. Este hattól tízig ismét próba a házi színpadon, ha éppen nincs előadásod. A bemutató előtt egy héttel kezdődik a jelmezes, nagyszínpadi próba zenekarral.

Annamari jelenleg nyolc darabban játszik: Csárdáskirálynő, Miss Saigon, Marica grófnő, Veled uram, Viktória, Ördögölő Józsiás, Csókos asszony és Mosoly országa.

– Miközben úgy gondolod magadról, hogy már nem vagy kezdő, amikor a Kossuth- és Jászai-díjas, érdemes és kiváló művész Huszti Péter a Csókos asszonyban megjelenik melletted a színpadon, elmegy az erő a lábadból. Ez alighanem látszott is, mert odajött, megfogta a kezem, „jó lesz, Ancsika, csak bátran”, mondta, és ez rengeteget számít – magyarázza.

– Gyötör téged a „primadonna vágy”, hogy feltétlenül Szilvia akarsz lenni, nem Stázi a Csárdáskirálynőben?

– Nem. Elénekelni el tudom, de 158 centiméterrel nem „áll jól” minden szerep. Amúgy a Miss Saigon egy primadonnaszerep, de szubrettnek lenni jó, temperamentumban, lényemben is közelebb áll hozzám.

– Mi újság Dancs kisasszonnyal? Barát, férfiember valahol a környéken?

– Van egy párom, igaz, nem a környéken. Civil, semmi köze a színházhoz, persze, amikor teheti, eljön, és megnéz, de nem szakmabeli. Békés kapcsolatban vagyunk, ugyanis Amerikában él, de már másfél éve „megvan”. Mielőtt megkérdeznéd: igen, magyar, sőt, székely. Nem tudjuk, merre alakul ez a kapcsolat. Azt mondják, hogy a jó házasság titka a külön hálószoba, és közte az óceán! Na, de a viccet félretéve: boldog vagyok! 

– Akkor semmi konkrét terv? Házasság, gyerek?

– Nézd, én már annyi mindent elterveztem, és nem lett belőle semmi, ugyanakkor annyi gyönyörű dolog történt velem, amire gondolni sem mertem, tehát hagyom, hogy alakuljanak a dolgok. A kilencéves unokaöcsém átfogalmazta a mondást: ember tervez, Isten jót akar.

Erdély András, www.hirmondo.ro

 
Legújabb videó


 

 

 
Facebook

 

 

 

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!