2014.02.21 Viktória- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.02.23 Csókos asszony- Budapesti Operettszínház 15:00 óra
2014.02.28 Vadászbál- Barót, Művelődési Ház 20:30 óra
2014.03.02 Csárdáskirálynő- Budapesti Operettszínház 15:00 óra
2014.03.15 Operettgála- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.16 Marica grófnő-
Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.21 Viktória- Budapesti Operettszínház 19:00 óra
2014.03.24 Erdélyi turné- Marosvásárhely, Kultúrpalota 19:00 óra
2014.03.25 Erdélyi turné- Sepsiszentgyörgy, Tamási Áron Színház 17:00 óra
2014.03.25 Erdélyi turné- Sepsiszentgyörgy, Tamási Áron Színház 20:00 óra
2014.03.26 Brassó- Filharmónia Patria Terme 19:00 óra
2014.03.27 Kolozsvár- Egyetemisták Múvelődési Háza (Studház) 19:00 óra
2014.03.28 Szatmárnémeti- Városi Filharmónia 19:00 óra
2014.03.29 Nagyvárad- Nagyváradi Állami Filharmónia 19:00 óra
 

KONCERTSZERVEZÉS, MANAGEMENT: Dancs Market Records
520014 Sepsiszentgyörgy, Templom utca 37., Románia
Tel/ Fax: 0040-267-352-151
Mobil: 0040-744-645-710, 0040-745-799-293
e-mail: dancsmarket@planet.ro
Ha szeretnél te is a Dancs Annamari hivatalos rajongói klub tagjai közé kerülni, akkor nincs más dolgod mint regisztrálni! Ha pedig már megtetted akkor jelentkezz be!
REGISZTRÁLOK

BEJELENTKEZEK
 

 

 

Hírek

MŰVÉSZVILÁG: ITTHON FELTANKOLOK SZERETETBŐL

2014.02.03. 18:14, Dannamarifanclub
Interjú Dancs Annamarival
– Szusszanásnyi időre itthon vagy. Egyáltalán mennyi szabad ideje van egy ismert, sokat foglalkoztatott előadóművésznek? Mivel tölti el?

– Azt szokták mondani, hogy csupán két tragédia van az életben: az egyik, ha az ember nem kapja meg azt, amit szeretne, a másik az, ha megkapja. Nos, úgy tűnik, hogy a Budapesti Operettszínházban egyre több feladatot kapok, és szerencsére az elmúlt hónapokban nagyon sok munkám volt. Ok­tó­berben a Csókos asszony címszerepében mutatkoztam be Huszti Péter, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt partnereként, aztán decemberben a Csárdáskirálynővel a tel-avivi Operában vendégszerepeltünk, karácsony és szilveszter között pedig Münchenben a Gasteig Philhar­monie hatalmas termében gáláztunk.

Emellett folyamatosan játszottam a meglévő előadásaimat is az operettszínházban. Így, sajnos, hazalátogatni nem jutott időm, viszont annál nagyobb volt az izgalom és a várakozás mind az én, mind az unokaöcséim, családom részéről. A gyerekek napok óta lógnak rajtam, és ebből a szeretetáradatból most bizony jól feltankolok. Hiányzik az otthonom, a családom, de belátom, hogy olyan színpadokon énekelhetek, amelyeken csak keveseknek adatik meg – ezért hálás vagyok a sorsnak!
– Legutóbb az újévi hangversenyről hallottunk hírt, na meg láttuk a felvételt. De lehet-e mondjuk egyéves mérleget készíteni: számokban és egyébként is, milyen volt a tavalyi év? Melyek voltak a fontosabb állomások?
– A 2013-as évem nagyon küzdelmes és eredményteljes volt: három új darabban, a Viktóriában, az Ördögölő Józsiásban és a Csó­kos asszonyban játszhattam el a főszerepet, emellett előadások, koncertek, turnék, gálaműsorok... Szakmailag azt érzem, hogy a rám kimért feladatokhoz sikerült felnőni és bizonyítani. Persze az ember sosem elégedett, és én is azt érzem, hogy még mindig vannak kiaknázatlan oldalaim, de erre még lesz lehetőségem, remélem. Március végén életmentő műtéten estem át, amely nemcsak jel, de tanulság is volt, hogy semmi sem lehet fontosabb az egészségemnél. A műtét után sok mindent átértékeltem önmagamban, és próbálom megélni teljes emberként a mindennapokat, szeretve a hivatásomat, családomat, közeli barátaimat, és élvezni az élet apró örömeit is.
– Pályafutásod során mind a két, számunkra közeli fővárosban megfordultál. Bukarest végül – ahogy mondani szokás – nem jött be, Budapest viszont igen. Mi a siker, illetve, ha van, a kudarc titka? Egyáltalán mi szükséges ahhoz, hogy egy előadóművész „befusson”?
– Az az érdekes, hogy Bukarest nélkül lehet, nem lennék most Budapesten, mint ahogy a sokévnyi könnyűzenei tapasztalat nélkül nem álltam volna meg helyem az operettszínházban, persze azért hozzáfűzöm, hogy a zenelíceum és a zeneakadémia Kolozs­váron elengedhetetlen a klasszikus műfajban. Én Bukarestben a legjobbkor debütáltam, és úgy érzem, hogy teljesen új környezetben, román nyelven játszva megálltam a helyem, és az onnan szerzett lendülettel mertem Budapesten elmenni egy meghallgatásra Kerényi Miklós Gábor direktor úrhoz. Az­tán, amikor egyre több feladatot kaptam Budapesten, amikor már nehéz volt az ingázás – időközben a román színház utazó színházzá alakult át a teremfelújítás miatt –, egyértelművé vált, hogy mi az irány. Hogy mi a siker titka, ezt nem lehet tudni, viszont az én székely temperamentumom, szívósságom, teherbírásom, és szüleim nevelése biztosan közrejátszott abban, hogy a román és a magyar fővárosban egyaránt helytálljak. Emel­lett meg a rengeteg munka, elszántság, alázat, no és a tehetség, hangi adottság, ami természetesen kell ehhez a szakmához.
– Gondolom, elkészült az idei koncert- és fellépésnaptárad. Hogy a kérdést megfordítsam és összhangban legyen a hazalátogatásoddal: hány szabadnappal számolsz? Persze érdekelnek a nagyobb tervek is...
– Szerencsére nem sok szabadnapom lesz. De azért igyekeztem úgy alakítani az idei programot, hogy már márciusban Oszvald Marikával és Peller Károllyal, két nagyszerű kollégámmal egy erdélyi koncertkörútra jöjjünk. Szentgyörgyön március 25-én két előadással fogunk színpadra állni, szeretettel várunk mindenkit. Előtte viszont még Szent­péter­várra utazom vendégszerepelni egy nemzetközi operettgálán. Májusban újabb premierünk lesz az Operettben, Lehár Mo­soly országában a szubrett szerepét, Mit fogom elénekelni, -játszani. A Székely Vágtára is készül egy meglepetésprodukció, de erről még nem beszélhetek, viszont a nyár sűrű lesz: a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Csár­dáskirálynőben fogok énekelni, s ezzel az operettel a nyár folyamán turnézunk majd Tokajban, Siófokon és Sopronban is. És természetesen, amikor nem a színházi produkciókkal lépek fel, akkor eleget teszek a koncertmeghívásoknak. A többi szabadidőm meg a családomé, barátaimé.

 
Legújabb videó


 

 

 
Facebook

 

 

 

 

 


Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!